Het opstellen van een aansprekende, onderscheidende vacaturetekst is niet evident gemakkelijk. Terwijl het verleiden van talent met een goede boodschap één van de belangrijkste prioriteiten binnen werving is. Een doelgroepgerichte boodschap is daarvoor essentieel. Daarom vragen we u ook om een samenvatting, een hoofdrubriek en om kenmerken als soort dienstverband, opleiding en salaris.

Voor hulp bij het opstellen van aansprekende vacatureteksten wijzen wij graag naar de VacatureVerbeteraar. Deze tool van de Intelligence Group helpt om op een leuke, eenvoudige en snelle manier betere vacatureteksten te schrijven. Met behulp van geavanceerde taaltechnologie en onze vacaturedatabase, is een algoritme ontwikkeld dat het mogelijk maakt om:

  • Binnen enkele minuten een vacaturetekst sterk te verbeteren
  • Een match te maken op de drijfveren van de doelgroep
  • Snel te zien wat goed is en wat beter kan
  • Suggesties te krijgen op gebied van arbeidsvoorwaarden
  • Wervingsteksten te verbeteren

Het is heel eenvoudig. U uploadt uw vacaturetekst en krijgt direct bruikbare tips om uw vacaturetekst te verbeteren. Wat vindt uw doelgroep belangrijk in de keuze voor een werkgever en welke arbeidsvoorwaarden zoeken zij? In uw vacaturetekst ziet u direct wat goed is, wat er mist, en er worden suggesties gedaan ter verbetering. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw vacature- en wervingsteksten verbeteren. Snel, eenvoudig en doelgroepgericht.

De VacatureVerbeteraar is beschikbaar in diverse abonnementsvarianten.

Meer informatie