Beste werkgever,

Met uw vacature wilt u goed scoren in bereik en op respons. Brabantvac heeft 200.000 bezoekers per maand, maar binnen Mediahuis Limburg bereiken we met alle merken samen dagelijks 700.000 nieuwsconsumenten.

Hieronder vind u de meest gangbare mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor het online of via social media plaatsen van vacatures en/of achtergrond verhalen, opties waarmee u vacatures nog meer opvallen en speciale combiprijzen voor vacatures die zowel online op Brabantvac als in De Limburger of VIA Limburg worden gepubliceerd.

Op www.hetleukstewerkinlimburg.nl krijgt u een eerste indruk van onze employer branding propositie met diezelfde naam. Mocht u hier meer over willen weten, nemen wij graag contact met u op voor een afspraak. De meest gekozen opties op een rij:

Bedrijfslogo

Vermeld uw bedrijfslogo bij deze en mogelijke volgende vacature(s). U betaalt slechts éénmalig € 100 euro extra.

Video

Bezoekers klikken 65% meer op vacatures met een video. De video dient op Youtube of Vimeo te staan. U kunt voor 75 euro uw Youtube of Vimeo videolink toevoegen aan uw vacature.

Social media

Uw vacature ook op social media tonen vergroot het bereik met gemiddeld 20%. Voor 99 euro plaatsen wij u vacature ook op Facebook of LinkedIn, inclusief 45 euro advertentiebudget (SEA).

Print

Wanneer u een vacature plaatst op Brabantvac, kunt u tegen speciale tarieven ook gebruik maken van onze print mogelijkheden bij De Limburger en VIA Limburg. De op onze website genoemde prijzen zijn speciale prijzen die alleen gelden bij de combinatie. Deze bedragen betaalt u dus bij. Tarieven zijn afhankelijk van gekozen editie(s) en formaat. Onder het kopje Plaats een Vacature kunt u de mogelijkheden bekijken. Maar u kunt ons ook bellen voor meer toelichting, 043 367 21 67.

Extra plaatsing digitaal WijLimburg

Wanneer u een vacature plaatst op Brabantvac, kunt u tegen een speciaal tarief van 245 euro ook op de website van WijLimburg geplaats worden als "Vacature van de dag" (onderdeel van Partner Nieuws) & als "Rode regel". WijLimburg heeft 68.354 unieke bezoekers per maand.

Employer branding

Brabantvac heeft een employer branding propositie ontwikkeld onder de naam Het Leukste Werk in Limburg. Samen met u maken we een maatwerkplan aan de hand van uw wensen. Daarom komen we graag bij u langs.

Wilt u een keer uitproberen of een achtergrondverhaal werkt? Voor de prijs van een losse plaatsing zetten wij u vacature inclusief een achtergrond verhaal ook op www.hetleukstewerkinlimburg.nl, u hoeft ons alleen maar tekst en een foto aan te leveren.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.