Beste werkgever,

Met uw vacature wilt u goed scoren in bereik en op respons. Brabantvac heeft meer dan 57.000 unieke bezoekers 450.000 pageviews per maand, maar binnen Mediahuis Limburg bereiken we met alle merken samen dagelijks 700.000 nieuwsconsumenten.

Hieronder vindt u de meest gangbare mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor het online of via social media plaatsen van vacatures en/of achtergrond verhalen, opties waarmee u vacatures nog meer opvallen en speciale combiprijzen voor vacatures die zowel online op Brabantvac als in De Limburger of VIA Limburg worden gepubliceerd.

Bedrijfslogo

De eventuele vermelding van uw bedrijfslogo bij deze en mogelijke volgende vacatures kost éénmalig € 100,- (exclusief 21% btw) extra.

Video

Bezoekers klikken 65% meer op vacatures met een video. U kunt voor € 100,- (exclusief 21% btw) uw YouTube of Vimeo videolink toevoegen aan uw vacature.

Print

Wanneer u een vacature plaatst op Brabantvac, kunt u tegen speciale tarieven ook gebruik maken van onze print mogelijkheden bij De Limburger en VIA Limburg. De op onze website genoemde prijzen zijn speciale prijzen die alleen gelden bij de combinatie. Tarieven zijn afhankelijk van gekozen editie(s) en formaat. Onder het kopje 'Plaats een Vacature' kunt u de mogelijkheden bekijken. Maar u kunt ons ook bellen voor meer toelichting, 043 367 21 67.

WijLimburg

Naast een plaatsing op Brabantvac, kunt u uw vacature ook als 'Vacature van de dag' plaatsen op de (ondernemers)website van WijLimburg. De vacature wordt dan ook meegenomen in de dagelijkse nieuwsbrief aan 15.000 abonnees. Per maand heeft de website wijlimburg.nl méér dan 121.000 unieke bezoekers. 'Vacature van de dag' kost € 295,- (exclusief 21% btw).

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.