Soms lukt het niet direct om de juiste full- of parttimer te vinden , soms is een opdracht van tijdelijk aard en soms heb je als organisatie even een impuls nodig. Freelancers kunnen dan een zeer aantrekkelijk alternatief zijn.

Vind eenvoudig en snel de beste freelancers.

Via Jellow komt u binnen 24 uur in contact met de beste freelancers die beschikbaar zijn. Jellow is er speciaal voor eindopdrachtgevers.

De freelancers die een profiel hebben aangemaakt worden op kwaliteit gescreend. Dit gebeurt op diverse manieren. Veel van onze freelancers maken op uitnodiging van een opdrachtgever een profiel aan, hierdoor is er al een referent. Freelancers kunnen beoordelingen toevoegen aan hun profiel. Deze worden gegeven door oud-opdrachtgevers. In een aantal vakgebieden worden er zelfs door externe experts de CV’s gecheckt en worden er persoonlijke intakes gehouden. Deze expert bepaalt uiteindelijk of een freelancer wordt toegelaten of niet.

In 4 stappen naar succes

Begin met het delen van uw opdracht. Hoe meer u kunt delen over de opdracht en benodigde vaardigheden, hoe beter Jellow kan matchen. Wij maken namelijk direct handmatig een selectie van beschikbare freelancers die perfect bij uw opdracht passen.

Vervolgens delen wij uw opdracht met deze freelancers en krijgt u een shortlist van de best beschikbare freelancers die voldoen aan uw wensen. U krijgt een account waarmee u niet alleen kunt meekijken naar alle reacties, maar ook direct met een freelancer contact op kunt nemen om een kennismaking in te plannen. Binnen een paar dagen heeft u zonder dat het veel tijd en moeite heeft gekost de beste freelancer gecontracteerd.

Meer informatie

Jellow, het kwalitatieve netwerk waar opdrachtgevers en freelancers elkaar vinden.

  • Eenvoudig en snel de beste freelancers vinden
  • Binnen 24 uur in contact met gescreende freelancers
  • Jouw opdracht wordt uitsluitend gedeeld met geselecteerde freelancers