Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-12088

Vacature: Parttime Opleidingsadviseur voor Stichting Land van Horne in Weert

VACATURENR bv-12088 (17-05-2018)

OPLEIDINGSADVISEUR


Stichting Land van Horne

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
: Thuiszorg
Soort vacature: Overige functies: HR / P&O / Opleidingen
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week: 24 uur gemiddeld per week
Opleidingsniveau: HAVO | NLQF 4


Functieomschrijving
Plaats in de organisatie
Je maakt deel uit van de afdeling opleidingen/HRM en bent samen met een collega opleidingsadviseur verantwoordelijk voor het geven van opleidingsadviezen en het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren en bijstellen van bij en nascholingstrajecten. De opleidingsadviseur valt hiërarchisch onder de teamleider opleidingen/opleidingscoördinator.

Wat je functie inhoudt
Je bent een belangrijke schakel binnen het team opleidingen/HRM en levert door het geven van de juiste adviezen, een bijdrage aan Stichting Land van Horne om zo optimaal mogelijk te kunnen beschikken over voldoende kwantitatief en kwalitatief personeel. Je ontwikkelt, coördineert en begeleidt binnen de kaders van de jaarlijkse opleidingscyclus, en met het oog op interne- en externe ontwikkelingen, individuele- en groeps- en vormingstrajecten. Draagt zorg voor effectmetingen van de trainingen/scholingen en rapporteert hierover aan het betreffende management.

Om succesvol te zijn in deze functie stellen we de volgende eisen. Je bent resultaat- en klantgericht, ondernemend, creatief, en kunt door een enthousiasmerende grondhouding management, teamleiders en medewerkers meenemen in de verandering. Je kunt overstijgend denken en bent in staat om risico's in kaart te brengen en te managen.

Wij vragen
Je beschikt minimaal over een HBO-opleiding onderwijs- of opleidingskunde en aantoonbare ervaring als opleidingsadviseur. Ervaring in de zorg is een pre. Een service gerichte houding, stevige persoonlijkheid, organisatorisch sterk, sociaal en communicatief vaardig, enthousiast zijn competenties die wij vragen van een opleidingsadviseur.

Dienstverband
Een nieuwe boeiende en uitdagende baan in een zich ontwikkelende organisatie die gaat en staat voor kwaliteit in een inspirerende werkomgeving. Je krijgt vooralsnog een dienstverband aangeboden voor de duur van een jaar. De arbeidsduur bedraagt 24 uur gemiddeld per week.

Werktijden
Volgens rooster.

Salaris
Het salaris bedraagt afhankelijk opleiding en ervaring, maximaal 3.866,52 bruto per maand bij een 36-urige werkweek 9FWG-55 CAO VVT). Je krijgt een einde jaarsuitkering van 7,4% en vakantiegeld 8%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Land van Horne kent hiernaast nog een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket en goede opleidingsmogelijkheden. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Informatie
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? wij staan je graag te woord. Je kunt bellen met Marcella Grasmeyer, teamleider opleidingen / opleidingscoördinator T 088 987 84 63.

Solliciteren
Organisatie: Land van Horne
Vacaturenummer 18.155
Contactpersoon naam: Marcella Grasmeyer
Contactpersoon functie: 088 987 84 63
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 17/05/2018
Sluitingsdatum 06/06/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.landvanhorne.nl