Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-12082

Vacature: Customer Service medewerker voor Elka Pieterman Holland in Breda

VACATURENR bv-12082 (16-05-2018)

Om verder te bouwen aan ons toekomstig succes zijn wij op zoek naar een:

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (40 UUR)

Enthousiaste serviceverlener met commercieel gevoel

De wereld van Elka Pieterman
Elka Pieterman behoort tot een internationaal concern, de Elka Pieterman Group, en is dé specialist op het gebied van accessoires en onderdelen voor elektronische apparaten in en om huis. Met meer dan 50 jaar ervaring, zijn wij de betrouwbare partner voor de elektro retail (online en offline) in ons vakgebied. Onze onderneming is sterk waarde gedreven, en onze medewerkers maken elke dag het verschil voor onze klanten. Zelf formuleren we onze missie graag als volgt:

“As a reliable partner for our customers, we propose sustainable solutions with dedication and heart”.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:
Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:
In de rol van Customer Service medewerker ben jij, vanuit Breda, telefonisch en digitaal het aanspreekpunt voor onze online klanten. Daarnaast onderhoud jij ook pro actief contact met onze klanten om zo de relatie verder te verstevigen en onze klanten steeds de beste oplossing voor te stellen. Je ondersteunt de Sales manager in het uitbreiden van de klantenrelaties en in het werven van nieuwe klanten, onder andere door het in kaart brengen en analyseren van de klantgegevens.

Wie ben jij?
  • Je hebt een MBO plus werk/denkniveau of je hebt net een HBO opleiding afgerond (bij voorkeur een economische richting). Dit is een uitstekende startersfunctie, waarvoor ervaring niet persé noodzakelijk is.
  • Je bent klantgericht en integer
  • Je hebt een flexibele instelling, bent energiek en hebt een commerciële drive.
  • Je ziet kansen, vooral ook online, en vindt het leuk om klanten te informeren en te ondersteunen.
  • Je bent analytisch sterk en kunt goed overweg met Excel
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Goede beheersing van het Engels is een pré.
  • Je bent woonachtig in Breda of de nabije omgeving van Breda.

Wanneer nodigen wij je uit te solliciteren?
Je voelt je als een vis in het water in een afwisselende en dynamische functie met veel gevarieerde taken, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je werkt vlot, bent een echte teamplayer, maar je kan tegelijkertijd ook goed zelfstandig werken. Je vindt het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen in een wereld die continu verandert. En je ziet het als een uitdaging om verantwoordelijkheid te nemen en je actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van onze onderneming.

Wat bieden we jou?
Als ambitieuze, internationale onderneming, bieden we je de kans je talenten verder te ontwikkelen. Het is een fulltime baan, met marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarin jij aan de slag gaat in onze vestiging in Breda. Als jij je thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, waar je snel verantwoordelijkheid kan en mag oppakken, ben je bij ons op de juiste plek. Wij geloven namelijk heel sterk in de kracht van onze medewerkers bij de ontwikkeling van onze onderneming. We bouwen dan ook actief samen mét ons team aan de toekomst van onze onderneming in het belang van alle stakeholders.

Ja, ik wil?
Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV. Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Annemarie den Houting op nummer 076-5939393. Website: Ga naar website

Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.

Solliciteren
Meer info  www.handyman.nl