Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11691

Vacature: (Assistent) Bedrijfsleider voor Recreatiebedrijf in Noord-Brabant via Recreamatch

VACATURENR bv-11691 (05-01-2018)


GEZOCHT EEN KLANTGERICHTE (ASSISTENT) BEDRIJFSLEIDER


Voor een recreatiebedrijf in Noord-Brabant (regio De Kempen) zoeken wij op korte termijn een (assistent) bedrijfsleider m/v. Het bedrijf richt zich op kamperen.

HBO werk- en denkniveau of MBO ++.

Ervaring in de leisure of hospitalitybranche is een pré maar geen must. Gebrek aan ervaringen in deze branche zien we wel graag ruimschoots gecompenseerd door andere ervaringen op het gebied van bijvoorbeeld retail, horeca of facilitaire dienstverlening.

Opdrachtgever geeft expliciet aan dat deze functie ook openstaat voor een enthousiaste junior die van uit een lerende houding zich ontwikkelt naar een volwaardige bedrijfsleider of een vitale senior en die naast veel ervaring ook de nodige senioriteit inbrengt. Dus we doen zeker ook een oproep aan personen met iets minder ervaring of de 50-plusser die het roer om wil gooien. Afhankelijk van de competenties en werkervaring die je meeneemt word je ingeschaald als assistent-bedrijfsleider of als bedrijfsleider.

In alle gevallen ben je medeverantwoordelijk voor een optimale bedrijfsvoering. In overleg met de eigenaar neem je steeds meer taken op je tot je uiteindelijk het volledige takenpakket, behorend bij een bedrijfsleider, beheerst.

De vacature staat op www.recreamatch.nl

Ben je geĂ¯nteresseerd stuur ons dan je CV en beknopte motivatiebrief. Uit het CV en/of de motivatiebrief moet op te maken zijn wat je aan relevante scholing hebt genoten, welke werkervaring je bezit en wat je drijfveren, persoonlijke kenmerken en competenties zijn.

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.recreamatch.nl