Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11632

Vacature: Installatie / Service Monteur Water Speelproducten voor Aqua Drolics in Best

VACATURENR bv-11632 (07-12-2017)

INSTALLATIE - SERVICE MONTEUR - WATER SPEELPRODUCTEN

De functie
Je installeert als monteur water speelproducten in geheel Europa. De locaties waar je komt zijn recreatiebedrijven, zoals campings, waterparken en gemeente zwembaden. In deze uitdagende en afwisselende baan breng je door je ervaring projecten tot een goed einde. Je beschikt over voldoende technisch inzicht om uitdagingen op locatie op te lossen en bent hier verantwoordelijk voor. Je bent representatief en hebt een klantvriendelijke houding. Daarnaast spreek je naast Nederlands ook de Engelse en/of Duitse taal. Je hebt een flexibele houding ten aanzien van werktijden en weet van aanpakken.

Wij zoeken:
  • Technische opleiding (LBO/MBO);
  • Werkervaring in een technische functie;
  • Flexibele instelling: je bent regelmatig meerdere dagen van huis en werken in het weekend behoort tot de mogelijkheden;
  • Je kunt goed samenwerken, maar ook goed als individu presteren;
  • Zeer zelfstandig.

Aqua Drolics:
Wij zijn Europees marktleider in water speelproducten voor peuterzwembaden. Wij zijn een ambitieus bedrijf en beschikken over een uitgebreid en uniek assortiment om van elke locatie een unieke water speelplaats te maken. De producten worden wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht. We zijn succesvol in wat we doen en ons afzetgebied breidt zich dan ook nog steeds uit. Voor meer informatie over het bedrijf kun je onze website www.aquadrolics.nl bezoeken.

Aanbod
In deze mooie functie heb je de kans om er je eigen invulling aan te geven en jezelf verder te ontplooien. Naast een passend salaris en secundaire voorwaarden bieden we je een gezellig team om mee samen te werken.

Past deze baan bij jou?
Aarzel dan niet en stuur vandaag nog je sollicitatie. Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Website: Ga naar website

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.aquadrolics.nl