Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11510

Vacature: Demand Planner voor Bolsius International in Schijndel

VACATURENR bv-11510 (09-10-2017)

Vacature: Demand Planner voor Bolsius International in Schijndel

Demand Planner
Bolsius International BV in Schijndel, met ruim 1000 medewerkers, is de snelgroeiende organisatie achter de merken Bolsius en Gouda. Mede dankzij 140 jaar ervaring zijn we actief in meer dan 50 landen. Kwaliteit, groei en ambitie zijn onze drijfveren. Niet voor niets zijn we marktleider in Europa.

Voor onze locatie in Schijndel zoeken we voor Business Unit Private Label een:

DEMAND PLANNER (M/V)

40 uur per week

Functie
Zorgen voor een optimaal demandplanning- en demandcontrolproces voor de sales van private labels. Je funtioneert als schakel tussen de afdelingen Sales, Product management en Supply Chain.

Takenpakket
In deze functie ben je verantwoordelijk voor demandcontrol en demandplanning. Je analyseert afwijkende productvraag en communiceert deze intern. Ook stem je wijzigende demand vraag af en analyseer je alle gegevens die relevant zijn voor het creëren van (verkoop)prognoses. Zoals het in kaart brengen van de historische verkoop en kansen en zwakten, nu en in de toekomst. Daarnaast is het opstellen van statistische modellen op SKU-niveau een van je taken. Sales & marketinginput en -plannen verzamel je, stel je bij en evalueer je. Je faciliteert demandmanagement-processen en vergaderingen. Bij je taken hoort ook het correct verwerken van aangepaste salesplannen in het systeem en het in kaart brengen van kansen en bedreigingen op basis van aannames van Sales & Product management. Je volgt en analyseert klantgedrag en volgt de KPI-ontwikkeling, waarbij je acties initieert om de gewenste doelstelling te realiseren.

Functie-eisen
We vragen HBO werk- en denkniveau en (minstens) een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bedrijfseconomie, logistiek of supply chain management. Aangevuld met ervaring in demandplanning en/of procesmanagement (IBP, S&OP). Je hebt goede kennis - in woord en geschrift - van het Nederlands, Engels en Duits en een uitstekend cijfermatig inzicht. Je bent goed bekend met het doel en de structuur van (demand) planningsystemen en -processen. Daarnaast heb je kennis en inzicht in de bedrijfsvoering van het productieproces en het verkoopproces. Wij zoeken een ondernemende en initiatiefrijke persoon met veel overtuigingskracht. Jij weet je omgeving te beïnvloeden. Je bent bovendien klantgericht, flexibel en kunt goed samenwerken. Daarbij bouw je op het feit dat je een goede luisteraar bent en beschikt over een hoge organisatiesensitiviteit.

Bolsius biedt
Een uitdagende functie in een prettige, inspirerende werkomgeving, met goede arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier . Website: Ga naar website

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.bolsius.com