Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11485

Vacature: Trainee Account Manager voor Hilti in Brabant

VACATURENR bv-11485 (26-09-2017)

Vacature: Trainee Account Manager voor Hilti in Brabant

Hilti Young Potential Program - "Commercial track"
Voor ambitieuze starters (ook dames!) heeft Hilti een uniek traineeship. Je werkt bij een internationale wereldmarktleider. Een innovatief, succesvol en snelgroeiend bedrijf met veel (internationale) carrièrekansen. Waar je vanaf dag één zelfstandig met klanten aan de slag gaat! Door deze verantwoordelijkheid heb je een ongekend steile leercurve in alle competenties en kennis voor jouw rol als future manager. 
 
Wat is Hilti?
Hilti levert wereldwijd technologisch leidende producten, systemen en diensten aan de bouwindustrie. Denk hierbij aan onder meer aan boor- en schroefmachines, ankersystemen of brandwerende systemen. Tijdens het traineeship krijg je direct de verantwoordelijkheid voor de omzet in jouw eigen marktgebied. Management, commercie en Hilti leer je tenslotte niet uit boeken, maar door het te ervaren, te doen en beleven! Bij Hilti werk je een-op-een samen met onze klanten en de eindgebruikers van onze producten.
 
Deze uitdagende manier van werken geeft je de beste kansen om jezelf te laten zien en te ontwikkelen naar een toekomstige managementpositie. Natuurlijk word je daarbij uitstekend begeleid door jouw teamleider, onze productmanagers en ervaren collega’s. Zowel binnen als buiten Nederland liggen er veel kansen voor horizontale en verticale groei.
 
Wat bieden we?
  • Investering in jouw opleiding en uitstekende begeleiding.
  • Wereldwijde loopbaankansen: maar liefst 80% van onze managers is intern doorgestroomd.
  • Betekenisvolle rol en direct contact met onze klanten.
  • Open, informele en hands-on cultuur met veel drive om samen te presteren.
  • Werken voor de marktleider, met aansprekende producten en diensten.
  • Uitstekende voorwaarden op maat met bonussen, premievrij pensioen en faciliteiten als leaseauto, telefoon en laptop.

Jouw kwaliteiten
Heb je affiniteit met marketing en sales, overtuigingskracht en lef? Heb je net een master afgerond in bij voorkeur een commerciële of technische richting? We dagen je graag uit om aan te tonen waarom jij de perfecte trainee voor Hilti bent!
Zoek je een internationaal vervolg met en carrière in het buitenland! Dan is dit een uitstekende opstap bij een unieke marktleider in zijn branche.  Internationale ervaring een must.
Nederlands en Engels zijn noodzakelijk.

Opleiding en begeleiding: ons traject
Nederland kent geen échte ‘universiteit’ voor sales, maar onze opleidingen komen wellicht het best in de buurt. In alle opzichten investeren we in jouw inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

0 – 6 maanden: Inwerktraject. In-house cursussen, opleidingsdagen en meelopen met collega’s.

6 – 12 maanden: Zelfstandig aan de slag. Start in ‘eigen’ regionale markt. Combinatie van opleidingen, training on the job, intervisie, coaching/mentoring. Inclusief een salesproject voor de organisatie al dan niet met andere trainees.

12 – 24 maanden: Gedurende dit tweede jaar dagen we je naast je commerciële rol ook uit ook uit in een speciaal traject met ook een uitdagende marketing assignment. Hierin los je een real time business case op, soms met andere talenten en heb je meerdere malen de gelegenheid om je voor directie te presenteren.
Daarbij is er veel ruimte voor (zelf)reflectie om snel stappen te kunnen maken. Ook krijg je diverse trainingen.

24 maanden en verder: Doorgroeien in een carrière binnen Marketing of Sales in één van de ruim 120 andere landen waar we actief zijn.

Interesse?
Reageren kan met een volledig CV en motivatiebrief via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.careers.hilti.nl