Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11450

Vacature: Teamleider Production voor van Lierop in Heeze

VACATURENR bv-11450 (11-09-2017)


TEAMLEIDER PRODUCTION (M/V)

Ambitieuze Hbo-er met oog voor processen


Ben jij een goede organisator, communicator met oog voor proces en verbeteringen? Heb je ervaring in de metaalverwerkende industrie? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou met perspectief om te groeien!

Wat ga je doen?

Je wordt omzet en marge verantwoordelijk voor een van de productieteams. De functie van teamleider kenmerkt zich door de volgende werkzaamheden:
  • Leidinggeven aan het team Production;
  • Zorgdragen voor realisatie van de orders;
  • Organiseren van de werkzaamheden en het productieproces;
  • Kwaliteitsbewaking
  • Signaleren en realiseren van efficiencyverbeteringen
  • Overleg en afstemming met andere teamleiders

De teamleider Production rapporteert aan de directeur en is lid van het MT

Waar ga je werken?
Van Lierop is gespecialiseerd in het vervaardigen van metalen onderdelen en samengebouwde modules, die worden geproduceerd uit diverse staalsoorten en RVS. Het familiebedrijf bestaat bijna 60 jaar en is gevestigd in Heeze.
Met een team van 30 gemotiveerde vakmensen zijn we onderscheidend omdat we niet alleen actief meedenken, maar ook meedoen met onze klanten. Ruim 30% van onze omzet is export en onze klanten bevinden zich in verschillende marktsegmenten.
Naast eigen engineering capaciteit beschikt Van Lierop over een modern machinepark met lasersnijmachines, kantbanken, lasrobots en verspanende machines. Als organisatie zijn we gecertificeerd conform de NEN-ISO 3834-2.
Onze organisatie bestaat uit drie zelfsturende teams, (Parts, Projects en Production), waardoor medewerkers veel eigen verantwoordelijkheid krijgen en wij onze klanten snel en goed kunnen bedienen.

Wat wordt van jou verwacht?
Je wordt verantwoordelijk voor de realisatie van de orders en dus voor de omzet en winst van de afdeling Production. Je stuurt een groep van 10 man aan, waarin alle disciplines zoals calculatie, engineering en werkvoorbereiding zijn vertegenwoordigd. Met hen realiseer je de seriematige orders. Je hebt contacten met leveranciers, klanten en andere teamleiders. Ook signaleer je met het team efficiencyverbeteringen en voert deze door.

Je bent in het bezit van een Hbo-diploma bij voorkeur richting Technische Bedrijfskunde of techniek. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een productie omgeving. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, overzicht en planningsvermogen. Je bent een inspirator en motivator en hebt de ambitie en drive om samen verder te komen.

Kenmerken: organisatietalent, procesmatig kunnen denken en handelen, enthousiast, gedreven, kan goed met mensen omgaan, duidelijk in communicatie, en heeft een kritische blik.

Wat wordt jou geboden?
Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. De kans om met jouw team volledige verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast bieden wij goede doorgroeimogelijkheden.

Interesse?
Stuur dan je cv met motivatie naar erwin.visser@letsimplement.nl.

E-mail  erwin.visser@letsimplement.nl
Meer info  www.lieropheeze.com