Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11446

Vacature: Magazijn Medewerker voor Mag45 in Eindhoven

VACATURENR bv-11446 (08-09-2017)

MAGAZIJN MEDEWERKER

Introduction
Een topprestatie leveren waarmee we onze klant blij maken en een veelzijdige functie! Is dat waar jij naar op zoek bent? Maak dan kennis met de vacature van Warehouse Employee bij MAG45.

Organization
MAG45 is een van de toonaangevende industriële integrators in Europa. Als industriële integrator beheert MAG45 de leveranciers van onze klanten, inclusief inkoop, voor MRO (Maintenance, Repair & Operation) en BOM (Bill of Material) producten.

Als een van de pioniers op het gebied van geïntegreerde levering hebben we een succesvol track record opgebouwd in de medische, hightech-, farmaceutische-, FMCG- en elektronica-industrie. MAG45 behaalt aanzienlijke besparingen voor onze klanten op de belangrijkste gebieden als productkosten, logistiek en proces. Als bedrijf zijn we onderdeel van de Solar Group. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op onze website. www.mag45.com

Afdeling
In het magazijn bij MAG45 werken we met een zeer gevarieerde groep van 20-25 medewerkers en zorgen we er iedere dag voor dat de goederen ontvangen, verwerkt en verzonden worden. We doen dit in een informele sfeer, waarbij veel vrijheid aan de medewerkers geboden wordt.

Function
Als Magazijn medewerker bij MAG45 zorg jij voor het ontvangst van de goederen, controle en bevestiging hiervan. De goederen pak je uit en controleer je nauwkeurig, in ons ERP systeem boek je de goederen in en vervolgens plaats je de goederen in het magazijn.

De juiste producten worden in de juiste aantallen gepicked. Dankzij jou hebben wij een hoge klanttevredenheid door een foutloze, op tijd geleverde zending.

Interessant, maar hoe ziet dat er dan uit?

Ook worden er door jou producten gesorteerd en verpakt en gecontroleerd naar klant specifieke wensen bijvoorbeeld samenstelling van kits en labelling. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor een accuraat voorraadniveau in het systeem (voorraadbeschikbaarheid), een schoon en representatief magazijn en een veilige werkomgeving.

Requirements
Jij bent in staat werkzaamheden met een grote mate van accuratesse te verrichten. Checkt de kwaliteit van het werk, de gemaakte afwegingen en de gevolgde werkwijze waardoor het werk wordt afgeleverd zonder fouten die zijn veroorzaakt door onnauwkeurigheid.

Wat zien wij op jouw CV?
  • VMBO diploma bij voorkeur in een logistieke opleiding;
  • Minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring in een logistieke werkomgeving;
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift;
  • Ervaring met een WMS/ERP pakket en affiniteit met technische producten;
  • Heftruck diploma en rijbewijs B is een pre.

Offer
Naast een aantrekkelijk salaris en goede secundaire voorwaarden, bieden we je:
  • Een uitdagende functie;
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen bij een internationaal bedrijf;
  • Een fulltime dienstverband.

Information
Is deze baan jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature via de sollicitatiebutton.
Mocht je meer informatie over deze functie willen, naam dan contact op met onze recruiter Manon de Cock via T. 06 19 63 09 95 of manon.de.cock@mag45.com.

Solliciteren
Meer info  www.mag45.com